Berry Sweetheart: En Läcker Tranbär Mocktail

Berry Sweetheart blandar tranbär och äppeljuice med lite honung. Det är enkelt, läckert och en fantastisk drink som serverar dina gäster som inte dricker.

Receptet kommer från Cranberry-Based Mocktails-delen av Maran Illustrated Bartending- boken.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Fyll ett highballglas med isbitar.
  2. Tillsätt juice och honung till ett blandningsglas.
  3. Rör ingredienserna med en msk .
  4. Häll innehållet i blandningsglaset i highballglaset .
  5. Garnera med en maraschino körsbär.

(Recept från Maran Illustrated Bartending)

Maran Illustrated Bartending Book Review

Ursprungligen publicerad: 18 juli 2006

Grundkonceptet för Maran Illustrated Bartending är att allt är illustrerat.

Den här 250-sidiga boken är fylld med allt som nybörjaren behöver veta för att börja skapa de mest populära cocktailerna, komplett med fullfärgsbilder av varje färdig dryck och garnering, samt blandningsverktyg och tekniker.

Recensionen

Maran Illustrated Bartending är en väl genomtänkt nybörjare guide till bartending som är perfekt för dem som börjar sin resa till cocktailvärlden. Alla de grundläggande recepten ( Martini , Cosmopolitan , Mojito etc.) och vissa variationer ingår i stegvisa anvisningar som preciserar hur man gör varje drink och åtföljs av ett skarpt fullfärgsfotografi (ett praktiskt verktyg för de som lär sig bättre med visuella hjälpmedel).

Grupper av recept är organiserade av tema vilket gör det väldigt lätt att jämföra liknande cocktails; Martinis är till exempel uppdelade i kategorier som Classic Martinis, Cosmopolitans, Sour Martinis, Fruity Martinis och Cake & Pie Martinis. En imponerande lista med kaffedrycker och mocktails fyller receptindex med ett smäll och bra tips om relaterade ingredienser och drycker finns på varje sida och lämnar dig med godis av cocktailkunskap.

Även om varje gruppering innehåller endast 4-12 recept kan nybörjaren få en bättre förståelse för de olika klasserna av cocktails och använda denna kunskap som primer för vidare forskning och experiment.

Allt från barskedar till garneringar och skakning till skiktläggning är täckt på de första 45 sidorna med minst ett fotografi per ämne vilket gör det väldigt enkelt att veta exakt vad du läser om.

Denna överflöd av fotografering lägger också till den trevliga designen och layouten som i slutändan bygger en navigerbar, snabb skanning referens och en ganska trevlig läsning.

Om Maran Illustrated Bartending

Köp Maran Illustrated Bartending på Amazon.com

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 170
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 9 mg
kolhydrater 44 g
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)