Beef Byggsoppa Recept

För det här köttbensoppa-receptet brisar vi nötköttskakan tills det är gaffelmjölk, koka sedan kornet och grönsakerna, och slutligen kombinera ingredienserna och krydda till soppan.

Du kan också göra denna soppa med nötkreatur korta revben som i detta recept på nötkött nudelsoppa . Det som är viktigt är dock att koka kornet separat. Nötköttet måste brista ett tag, och kornet blir för fuktigt om det är kokt så länge.

Vad du behöver

Hur man gör det

 1. Förvärm ugnen till 300 ° F.
 2. Haka på löken och skiv selleri i ungefär samma storlek som löken. Skär morötterna i längdriktningen och skar dem sedan i små halvmånar - igen, ungefär lika stor som lök- och selleribitarna.
 3. Skiv köttet mot kornet i remsor ca 1½ tum bred. Generöst säsong med Kosher salt .
 4. I en stor nederländsk ugn eller tung, ugnssäker sopppanna, bruna biffen på alla sidor över hög värme i en liten mängd olja. Ta bort nötkött från potten och lägg åt sidan.
 1. Tillsätt moroten, selleri, lök och vitlök och sauté i den resulterande nötköttjuicen tills den är lite brunad.
 2. Lägg till vinet (eller cirka ½ kopp bifflager om du inte använder vin) och använd en träsked eller värmesäker spatel för att lossa alla smakbitarna från botten av pannan.
 3. Tillsätt tomaterna, vikbladet och det bruna nötköttet. Lägg i lager. Om det inte finns tillräckligt med vätska för att täcka köttet, tillsätt det tills köttet bara är nedsänkt.
 4. Koka upp och täck sedan med ett tätt passande lock och överföras till ugnen.
 5. Låt nötköttet brista orört i 4 timmar. Ta bort grytan från ugnen och ta försiktigt bort nötköttet från brödvätskan.
 6. Dra försiktigt köttet i små bitar. Avsätta.
  Obs: Receptet kan förberedas fram till denna punkt och avslutas sedan nästa dag. Bara kyla och kyla köttet och kokvätskan. Nästa dag, bara ta matlagningsvätskan till en simmer och slutför det sista steget nedan.
 7. Tillsätt kornet i braceringsvätskan och låt svalna över ett mediumvärme i ungefär en timme eller tills det är ömt men inte för fuktigt. Stäng av värmen. Tillsätt biffen och rör om tills köttet är uppvärmt genom. Smaka med Kosher-salt och svartpeppar. Servera varmt.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 438
Totalt fett 13 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 101 mg
Natrium 241 mg
kolhydrater 37 g
Kostfiber 8 g
Protein 40 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)