Balsamiska glaserade fläskkotletter

Dessa balsamiska glaserade kotletter gör en tillfredsställande familjen måltid med ris, bakade potatis eller nudlar. Lägg till ångad broccoli eller din familj favoritgrönsaker. Jag gillar blomkålris med koteletterna.

Balsamvinäger och aprikosbehållare ger smaken till dessa läckra pannkakor. Dessa kotletter är lätta att förbereda och en snap att laga på spisen.

Vad du behöver

Hur man gör det

Koka lök i smör tills en gyllenbrun och öm, i ca 15 till 20 minuter, i en medelstark kastrull eller på en öl med låg värme. Lägg till timjan, balsamvinäger, aprikosbehållare och socker- eller lönnsirap. Koka över hög värme; minska värmen till låg och simma i 5 minuter.

Köp Anolon Nouvelle 2 1/2-Quart Covered Saucier Från Amazon (Induktionskompatibel)

Värm olivoljan i en stor stekpanna över medelvärme.

Stänk kotletter med salt och peppar och damm sedan med mjölet. Ordna i stekpannan och bruna på båda sidor. Tillsätt kycklingbuljong och reducera värmen till låg; simma täckt i 10 minuter, upptäck sedan och fortsätt matlagning i 5 minuter längre.

Tillsätt balsam, lök och aprikosbehållarblandning till stekpannan. Vänd koteletterna till kappan. Täck och simma i 10 minuter längre.

Du kanske också gillar

Skillet Pork Chops och Braised Red Cabbage

Enkla Braised Pork Chops

Marmalad glaserade fläskkotletter