Bacon-Wrapped Chicken Bites

Dessa läckra kycklingbett är bra för en fest- eller dagdagsmiddag. Eller servera som en entree för en utsökt familjen måltid. Servera med chipotle majonnäs , senap mayo , sötsurssås eller dina favoritdips. För att undvika en stekig pannrengöring, var noga med att rikta bakpannan med folie eller använd en engångspanna.

Älskar dessa smaker men letar efter ett friterat alternativ? Dessa kyckling- och baconbett är smittade och stekta, en läcker "Southern Fried" mellanmål. Servera med sötsurssås eller en senapsmajonnäs.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 425 F. Lina en rostpanna eller stor gelépanna med folie och placera ett kakskyltställ i pannan. Eller använd en engångspanna med rack.
  2. Kombinera brunt socker, honung, senap och ättika i en liten kastrull. Koka till en simmer. Ta bort från värme och lägg åt sidan.
  3. Tvätta kyckling och klappa torrt; strö med Creole kryddor eller kryddat salt. Skär kycklingen i bitar eller bitar av bitar.
  4. Skär bacon i tredjedelar i tvärsnitt. för större bitar kyckling, skär bacon i halvor.
  1. Vik varje kycklingbit med en bit bacon; ordna, sy sida nedåt, på racket. Upprepa med resterande kycklingbitar och bacon. För större bitar, gärna använda tandpetare för att fästa bacon säkert.
  2. Stänk baconinspirerad kyckling med svartpeppar. Basta med såsen och baka i ca 20-25 minuter tills bacon är skarp, rostar ofta och vrider ungefär halvvägs genom bakningstiden.

Gör cirka 2 1/2 till 3 dussin bacon inslagna kycklingbett.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 117
Totalt fett 7 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 27 mg
Natrium 216 mg
kolhydrater 5 g
Kostfiber 0 g
Protein 9 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)