Turkiet, Bacon och Egg Skillet

Denna Paleo-frukostskål ändrade mina trögmorgnar i ljusa, spännande smakfulla soluppgångar. Visst, jag slår fortfarande på snooze-knappen, men efter det andra vakna larmet är jag redo att få denna stekpanna i min mun.

Till att börja med, det är inte bara som läcker och proteinfylld markkalkon, men den kombinerar också gräsmatad munvattenbacon. Jag tvivlar på att det skulle kunna bli bättre men då gick jag och kombinerade dessa kött med röd chili peppar och vitlök och lök för att skapa en god morgonprestation.

Jag vet vad du tänker, "hur kämpade hon inte med att förbereda grönsaker på morgonen". Lätt, jag prepped dem före tid. Det är mycket lättare att hugga grönsaker innan jag går och lägger mig i sängen, snarare än när jag vaknar och jag tänker på de miljontals tidsfrister jag måste träffa och vänta ringde jag min mamma tillbaka och vad var det sista jag behövde att sätta på min matlista - du får tanken. Det enda jag inte någonsin rekommenderar före prepping är Avokado. Du kan förklara och dämpa i limesajuice men jag gillar dem bara fräscha.

Ge det ett försök. Jag vet att det inte kommer att göra någon besvikelse.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm olja i stekpanna på medium värme
  2. Koka marken kalkon, bacon och vitlök tillsammans tills det är gjort, ca 10 minuter, och sätt i en kolv för avrinning.
  3. Tillsätt gullök, röd paprika, gul paprika till skillet och svett grönsaken utan att de blir bruna.
  4. Tillsätt sötpotatis, chili peppar och salt och peppar efter smak.
  5. Täck och koka tills sötpotatis är öm, rör om och om.
  6. Lägg tillbaka i kalkonbaconblandningen i stekpannan. Blanda ingredienser jämnt genom pannan för konsistens.
  1. I en äggpanna laga ett ägg över lätt.
  2. Vid plätering av stekpanna, kasta i avokado och garnera din skål / tallrik med över lätt ägg. Servera omedelbart.

Förändringar: Gilla att lägga till i olika grönsaker eller ingredienser du har till hands som kan gå bra i denna stekpanna. Du kan också utelämna saker som bacon (du är galen) eller om du inte har den till hands.

Förvaring: Du kan lagra denna stekpanna i en lufttät behållare i kylskåpet i ca 24 timmar. Jag kan satsa på att du ska äta den i en inställning men om du inte gör det är mitt råd att äta det så fort du kan.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 4310
Totalt fett 182 g
Mättat fett 43 g
Omättat fett 73 g
Kolesterol 1 825 mg
Natrium 3,351 mg
kolhydrater 83 g
Kostfiber 15 g
Protein 557 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)