Älsklingssalladslaksallad

Honungssalladslaksallad är ett friskt och gott recept som passar perfekt för alla dagar i veckan. Kub och lägg till avokado direkt före servering så att den blir perfekt.

Jag älskar att göra kalla sallader på sommaren. Gör dem kvällen före eller på morgonen när det fortfarande är coolt ute. Sedan har du lunch och middag redo och väntar i kylskåpet! Det går inte att värma upp en grill på 500 ° C när det är 100 ° F ute eller med ugnen heller.

Du kan ersätta kokad kyckling (köp ett par rotisserie kycklingar så att du inte behöver laga dem), eller kokt kalkon eller till och med hackad skinka i detta lätta recept. Njut av varje bit.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förbered laxen och lägg åt sidan. Detta är en bra användning för kvarvarande lax också. Ta en stor kruka med vatten till koka över hög värme. Koka pastan tills al dente.

Under tiden, i en stor skål kombinera majonnäs, yoghurt, honungs senap och citronsaft och blanda tills de kombineras. Rör i laxen, tomaten och paprika. Placera de frysta ärterna i en kolv och lägg den i diskbänken.

När pastan är klar, dränera pastaen över ärterna i kolven.

Skaka kolven lite för att bli av med överskott av vatten, tillsätt sedan pasta och ärter till laxblandningen. Tillsätt osten och rör omedelbart.

Täck salladen och kyl i 1 till 2 timmar för att blanda smaker. Lägg avokado innan du serverar.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1027
Totalt fett 58 g
Mättat fett 14 g
Omättat fett 19 g
Kolesterol 155 mg
Natrium 477 mg
kolhydrater 68 g
Kostfiber 9 g
Protein 59 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)