5 stora grillade ostsmörgåsar

Främsta dina smaklökar med dessa skarpa och smaskiga smörgåskombinationer

Grillade smörgåsar är en av de bästa snabba måltiderna runt och kan ätas till frukost, lunch och middag. Dessa fem recept är favoriter, inklusive de enklaste och godaste grillade ostsmörgåsarna du någonsin kommer att smaka på.

Det bästa och enklaste sättet att göra grillade ostsmörgåsar som är skarpa på utsidan och varma och smälta på insidan är att montera smörgås och smör precis baksidan av brödet, istället för att laga smörgås i smält smör. Placera smörgåsen på en grillad gryta som är inställd på låg värme och täcka (använd ett lock på potten tillräckligt stor för att täcka smörgåsen). Om du täcker smörgåsen hjälper ostsmältningen snabbare så att du inte hamnar med gyllene bröd och styv ost - eller smält ost och bränt bröd. Grilla tills den första sidan är brunad, vänd sedan med en spatel och täck om igen, grilla tills den andra sidan är skarp. Klipp i hälften och servera omedelbart.

Följ dessa recept om du är på humör för något klassiskt eller använd ditt favoritbröd, ostar, kött, frukt och grönsaker tillsammans med din fantasi för att göra en fantastisk grillad ostsmörgås som kan bli en av dina favoriter.