Bakade grillade ost Pesto smörgåsar

Bakade grillade ost Pesto smörgåsar är så läckra och lätta att göra. Istället för att stå över en varm spis, baka dina grillade ostsmörgåsar i ugnen!

För att göra dessa smörgåsar tycker jag att Brownberry Whole Wheat Bread är det bästa valet. i själva verket är det bäst för någon grillad ostsmörgås. Brödet är tillräckligt litet så det överväger inte osten, men det har den bästa smaken med en fin crunch när den är grillad.

Du kan använda din favoritost i denna lätta smörgås. Servera med en enkel grön sallad kastad med svamp och avokado.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 425 F. Sprid smöret på ena sidan av varje skiva av brödet, sprida mer tjockt runt kanterna och mindre i mitten. Detta förhindrar att kanterna brinner innan mitten är skarp.
  2. Placera hälften av brödskivorna, smörjsidan ner, på arbetsytan. Tillsätt varje bit bröd med en skiva ost, en matsked pesto, sedan en annan skiva ost. Överst med de återstående brödskivorna, smörjsidan uppåt.
  1. Placera smörgåsarna på tunga gelérullpannan.
  2. Baka i 4 minuter, ta sedan av pannan ur ugnen. Vrid omedelbart ugnen upp till 450 F. Vrid försiktigt smörgåsarna med en stor spatel.
  3. Baka i ytterligare 3 till 4 minuter, titta på smörgåsarna försiktigt tills brödet är rostade och skarpa och osten smälts.
  4. Första gången du slänger dessa smörgåsar ser de inte ut alls - brödet blir bara lite brunt. Men när smörgåsarna är färdiga kommer de att vara vackert skarpa och bruna på båda sidor. Servera omedelbart.

Recept Tips

Du kan förstås släppa bort pesto för en ostmacka med smörgås. Använd fortfarande de två skivorna av ost istället för en tjock bit - jag tycker att smälter bättre.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 175
Totalt fett 13 g
Mättat fett 8 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 37 mg
Natrium 188 mg
kolhydrater 9 g
Kostfiber 2 g
Protein 6 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)