Min favorit grillad ostsmörgås

Tro det eller inte, det här receptet på min favoritgrillad ostsmörgås tog lite experiment innan det uppnådde perfektion. Jag försökte sprida smör på insidan, olika typer av ost och olika sätt att grilla det. Det här är det bästa.

Du måste använda den förknippade amerikanska osten som är insvept i plastfolie och helvete smörgåsbröd, tillsammans med äkta smör i detta recept. Detta är inte ett gourmetrecept, men det är fantastiskt.

Jag upptäckte nyligen vit amerikansk ost i deliavdelningen i min stormarknad. Om du undviker bearbetad ost på grund av den tillsatta färgen är den här produkten en bra lösning.

Servera denna perfekta smörgås med några morötter och vissa druvtomater eller en grön sallad . Det lägger verkligen till att du behöver en fantastisk lunch tillsammans med lite is eller mousserande vatten.

Vad du behöver

Hur man gör det

Placera två av brödskivorna på arbetsytan. Tillsätt vardera med 2-1 / 2 skivor av amerikansk ost. Överst med de återstående brödskivorna för att göra smörgåsar. Smörj smörgåsarnas utsida smidigt.

Värm en nonstick skillet eller griddle över medium-låg värme.

Placera smörgåsar på stekpannan och täcka med ett kåpan lock. Det är viktigt att täcka smörgåsarna när de lagar mat så att osten smälter i den tid det tar brödet att brinna.

Koka i 2 till 3 minuter eller tills brödet är guldbrunt på första sidan. Vrid försiktigt smörgåsarna med en stor spatel, täck om igen och koka i 2 till 3 minuter på andra sidan tills osten smälter och brödet är fint brunt och skarpt. Servera smörgåsarna omedelbart.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 236
Totalt fett 18 g
Mättat fett 11 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 48 mg
Natrium 274 mg
kolhydrater 14 g
Kostfiber 1 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)