Vit Choklad Cappuccino Fudge

Ta en smak av kaféet till din godis med detta recept på cappuccino fudge. Detta vita chokladbaserade fudge har en robust kaffesmak och ett vackert virvlat mönster som efterliknar den ångade mjölken virvlar i en cappuccino, vilket gör det till ett utmärkt tillskott till din morgonkopp av Joe.

Vad du behöver

Hur man gör det

 1. Förbered en 9x9-pan genom att fodra den med aluminiumfolie och spraya folien med nonstick matlagningsspray . Sätt också en liten skål åt sidan.
 2. I en liten skål eller kopp, kombinera det omedelbara kaffet och hett vatten och rör om tills kaffet löses upp. Lägg åt sidan för nu.
 3. Placera smör, socker, tung grädde och salt i en tungbottnad medelstora kastrull över medelhög värme. Rör tills sockret löser upp och smöret smälter.
 1. Fortsätt att laga fudgen, omrör ofta, tills det kommer att koka. När du kokar, sätt in en godtermometer . Koka fudgen, omrör hela tiden tills termometern läser 240 F (115 C).
 2. En gång vid 240 F, ta bort pannan från värmen och tillsätt den vita chokladflisen och marshmallowkräm.
 3. Rör kraftigt tills fläsk och grädde smälts och införlivas. Om nödvändigt återställ fudgen till värmen under korta perioder för att smälta flisen. Tillsätt vanilj och rör om det.
 4. Därefter scoop ca 1 1/2 koppar fudge i den lilla skålen. Du behöver inte mäta, bara skilja ut ungefär en fjärdedel av fudgen. Detta blir den vita virveln som du ser i slutprodukten.
 5. Tillsätt det rekonstituerade kaffet till kvarvarande fudgen i potten och rör om tills det är välblandat. Skrapa kaffefudgen i den färdiga panelen.
 6. Arbeta snabbt, skopa skedar av den vita fudgen och släpp dem på toppen av kaffefudgen i ett slumpmässigt mönster, sprida dem jämnt över toppen.
 7. När alla vita fudgen är prickade på toppen, virvla en kniv genom toppen av fudgen, skapa ett vackert mönster av vita och bruna virvlar. Rör inte för mycket och leriga färgerna, du vill sluta med mycket tydliga vita och bruna virvlar.
 8. Låt cappuccino fudgen svalna och sätt helt, antingen i kylskåpet i 2-3 timmar eller över natten vid rumstemperatur. När du har ställt in, lyfta den från pannan med folien som handtag och skär den i små rutor med en stor vass kniv.
 9. Förvara Cappuccino Fudge i en lufttät behållare i kylskåpet i upp till två veckor och låt det komma till rumstemperatur före servering.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 67
Totalt fett 3 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 6 mg
Natrium 7 mg
kolhydrater 10 g
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)