Tre-Ingrediens Swirled Nutella Fudge

Allt du behöver är 3 ingredienser och 5 minuter för att göra denna underbara, läckra swirled Nutella fudge! Det är så enkelt att göra, men den djärva chokladhasselnötsmaken och det vackra virvlade mönstret gör att fudgen verkar mycket snyggare än den faktiskt är! Du kan ändra detta recept genom att byta ut andra spreads, som jordnötssmör, choklad-mandelsmör eller smör, i stället för Nutella.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Linja en 8x8 panna med folie och spray folien med nonstick matlagningsspray.
  2. I en medium mikrovågssäker skål, kombinera de vita chokladflisorna och 6 uns eller 2/3 kopp Nutella. Mikrovågsugnen skålen i 30 sekunder steg, omrör efter varje 30 sekunder för att förhindra överhettning. Fortsätt till mikrovågsugn och rör om tills chipsen är helt smälta och din blandning är helt jämn.
  3. I en separat skål, kombinera halv-söt chokladflis och resterande 6 uns eller 2/3 kopp Nutella. Mikrovågsugn och rör som du gjorde tidigare tills den halvt söta chokladskålen smälts.
  1. Placera alternerande skedar av ljus och mörk chokladblandning i den färdiga panelen. Du behöver inte oroa sig för att vara snyggt eller exakt, bara försök att byta färger för att få en bra blandning av ljus och mörk i hela pannan.
  2. Ta en kniv eller spett och snurra det kort genom pannan, skapa svarta färger och blanda upp chokladerna. Vrid inte för mycket, eller dina färger kommer att bli leriga och blanda ihop.
  3. Kyl panelen för att ställa in fudgen, i ca 2 timmar. När du har ställt in, lyfta den från pannan med folien som handtag och skär den i små 1-tums stycken med en stor vass kniv.

Låt virvla Nutella fudgen i en lufttät behållare i kylskåpet, och för bästa smak och konsistens låt den sitta vid rumstemperatur i ca 10 minuter före servering.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 53
Totalt fett 3 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 1 mg
Natrium 4 mg
kolhydrater 5 g
Kostfiber 1 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)