Cake Batter Fudge

Cake Batter Fudge är en mjuk, krämig fudge med den omärkbara smaken av kaka smeten! Denna fudge ser oskyldig ut, men en smak kommer att föra dig tillbaka till dagarna med slickande kaktsmitta från beaters. Stoppa detta fudge med en spridda sprinkler för att slutföra likheten.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Förbered en 8x8 eller 9x9-pan genom att föra den med aluminiumfolie och spraya folien med nonstick matlagningsspray.

2. Placera smöret, gräddfilen, saltet och sockret i ett tungt bottenmedelspanna över medelhög värme. Rör om tills sockret och smör smälter.

3. Fortsätt att laga fudgen, omrör ofta, tills det kommer till en hel koka. Koka sedan, koka det i fem minuter, omrör hela tiden för att förhindra att det brinner.

Om du använder en godtermometer istället för att tima den ska den vara 235 grader.

4. Ta bort pannan från värmen efter fem minuter och tillsätt den vita chokladflisen och marshmallowkräm. Rör kraftigt tills fläsk och grädde smälts och införlivas. Om nödvändigt återställ fudgen till värmen under korta perioder för att smälta flisen.

5. Lägg till vanilj och torrkaka-blandningen och rör om. Du kan till och med använda en visp för att försäkra dig om att några små klumpar av kakablandning är helt blandade. Smaka på fudgen och tillsätt ytterligare en sked eller två kakablandningar tills smaken är så stark som du vill.

6. Häll fudgen i den beredda pannan och släta den i ett jämnt lager. Sprida sprinklarna över toppen och tryck försiktigt så att de håller fast vid fudgen.

7. Låt det ställa rumstemperatur i 3-4 timmar, eller i kylskåp i 1-2 timmar. För att servera, skära den i små 1-tums bitar. Förvara Cake Batter Fudge i en lufttät behållare vid rumstemperatur i upp till en vecka eller i kylskåpet i upp till två veckor.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 74
Totalt fett 4 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 7 mg
Natrium 6 mg
kolhydrater 10 g
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)