Crazy Cool Coconut Cupcakes

Kokosolja är allt rasande nu. Människor använder organisk kokosnötolja för att klara håret, att återfuka huden och till och med för att rengöra tänderna (oljetryck). Kokosolja har många hälsofördelar. För matlagning gillar jag personligen kokosnötsolja för sauteing grönsaker och gör äggröra, men jag hade inte använt kokosolja i bakning tills nu. Med det sagt är kokosolja som används i bakning inte ny. För att fånga både hälsofördelarna med kokosnötolja och öka kokosnötssmaken i muffiner kan du ersätta kokosolja i stället för smör. Lyckligtvis är det ett rakt ett-till-ett-förhållande.

Kokosmuffin påminner mig om min sena farmor. Hon brukade baka kokoskakor till speciella tillfällen. När jag var barn brukade jag stjäla ett finger fullt av kokosnoten frostande från baksidan av kakan och hoppades ingen skulle märka.

För påsk och andra vårlovningar är kokosmuffin bra eftersom de är lätta att dekorera för att se fågelbo med antingen gelébönor eller chokladägg på toppen.

Obs! För det här receptet är det bra att mäta alla ingredienser, speciellt du kommer att lägga några ingredienser gradvis i blandningskålen.

Vad du behöver

Hur man gör det

Kokosolja Frosting

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 427
Totalt fett 26 g
Mättat fett 20 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 77 mg
Natrium 299 mg
kolhydrater 45 g
Kostfiber 2 g
Protein 4 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)