Vietnamese Spring Rolls Filling

Traditionella vietnamesiska vårrullar, eller "Cha Gio", var ursprungligen gjorda för royalty, därav smeknamnet "Imperial Rolls". Kombinationen av ingredienser du väljer för fyllningen kan inte bara göra en utsökt maträtt, de ser också till att vårrullarna är lika hälsosamma (eller ohälsosamma) som du vill att de ska vara. När du letar efter smaker bör du försöka hitta en bra balans mellan yin och yang .

Denna speciella vietnamesiska vårrullen fyller är vetefri och kan serveras när som helst. De är bra som aptitretare under huvudmåltider och perfekt som mellanmål. Det malet fläsk kan också ersättas med antingen malet kyckling eller malet anka, beroende på vad du föredrar.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Blötlägga det torkade träörets svamp i vatten i ca 20 minuter eller tills det är mjukt. Klipp ut och kassera medelbiten i träörsvampen om den är svår. Skaka resten i tunna skivor.
  2. Blöt soh hoon eller torkade glasnudlar i vatten i ca 20 minuter eller tills det är mjukt. Töm nudlarna och skära dem i 3-tums remsor.
  3. Kombinera alla ingredienser som anges ovan och blanda bra i en stor skål.
  4. För att avsluta dina vietnamesiska vårrullar, följ denna enkla steg för steg metod för omslagning .
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 324
Totalt fett 9 g
Mättat fett 3 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 139 mg
Natrium 1,237 mg
kolhydrater 27 g
Kostfiber 3 g
Protein 33 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)