Vänta Turkiet Saladsalatspackor

Det händer varje år. Du gör en jätte 28-pund kalkon för en familj på åtta och ... överraskning! Det blir inte allt ätit. Nu är du kvar med en hög med kvarvarande kalkonbröst och allt det mörka köttet som bara några få kommer att röra. Men vad man ska göra ...

Alla älskar en Thanksgiving kvarvarande Turkiet smörgås , men då vad? Det finns bara så mycket kalkon soppa du kan grejer i din frys, rester pizza du kan göra och kalkon burritos du kan njuta av. Ibland behöver du något nytt och nytt, det smakar inte som den tunga måltiden du bara konsumerar.

Det är där dessa kalkon sallad sallad wraps komma i spel. Färskt, krispigt smörsalatblad, skarp cheddarost och en hemlagad tranbärs senap ... MM, MM! Precis vad läkaren beställde.

Det bästa är att du enkelt kan göra denna kalkonsalat strax efter Thanksgiving och håll den i kylskåpet i några dagar. Om du vill ha en liten variation, är denna sallad också utsökt på hela vete toast eller på toppen av en traditionell sallad. Världen är din ostron.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Skaka eller hugga det rostade kalkonet i bitar av bitar.
  2. Vispa majonnäs, gräddfil, vitlökspulver och salt och peppar i en skål.
  3. Lägg till strimlad kalkon, skarp cheddarost och scallions. Rör för att helt kombinera och belägga kycklingen. Täck och placera i kylskåpet när du förbereder tranbärs senap. (Ofta när det är tillåtet att sitta i en timme eller två, smakar smakerna bra.)
  1. I en liten kastrull, kombinera de frusna tranbär och vatten. Värm på medium låg i ca 10-15 minuter eller tills tranbär har brutit och mjukats.
  2. Tillsätt senap och lönnsirap till tranbär och rör om att kombinera. Koka i ytterligare 2-3 minuter.
  3. Ta bort tranbärsblandningen från värmen. Använd en nedsänkningsblandare för att blanda ingredienserna tills den är helt jämn, tillsätt sedan salt till smak. Kall senapet i kylskåpet.
  4. Placera ca 1/3 kopp kalkonblandningen i varje smörsalatslöv och drizzle med tranbärs senap. Servera omedelbart!
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 913
Totalt fett 43 g
Mättat fett 12 g
Omättat fett 13 g
Kolesterol 385 mg
Natrium 952 mg
kolhydrater 13 g
Kostfiber 2 g
Protein 113 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)