Fläsk, Aprikos och Pistachio Dressing

Fläskkorv kompletterar ofta kalkonfyllning, och i detta Gordon Ramsay-recept kombineras korv med äpplen, aprikoser och pistaschötter, som omsluter en kryddig Merguez-korv och rullas sedan i en cylinderform, kokad och skivad. Du kan montera dressingen upp till två dagar framåt och koka den med citron och vitlöksteg Turkiet .

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Sätt markens fläsk i en blandningsskål, krydda med salt och peppar och blanda ihop. Gräva äpplet i blandningsskålen med en låda, och kombinera med fläskköttet. Tillsätt de hackade aprikoserna och pistaschötterna och blanda dem ihop. Skaka citronskivan över blandningen, tillsätt den hackade persiljan och blanda tills den är väl kombinerad.
  2. Lägg en 17-tums aluminiumfolie platt på en arbetsyta och torka med olivolja. Använd dina fingrar för att sprida olivoljan över folien. Placera 2 salvia bladen från början till slutet på folien, något överlappande i varje ände. Lägg 2 fler ände-ände salvia blad bredvid de första 2 salvia blad, och upprepa tills alla salvia löv används. Strö över salvia med salt och nymalt peppar.
  1. Fördela korvblandningen i halv och form till en cylinder. Placera cylindern i mitten av salviabladet, lägg sedan försiktigt fläskköttet, springa fingrarna ner i mitten för att göra en liten inryckning. Lägg 1 Merguez eller spanska chorizo ​​i inrymmet, mät sedan och skära den andra Merguez för att passa den återstående indrymmet. Använd den kvarvarande fläskblandningen för att täcka och innesluta Merguez.
  2. Plocka upp folien i slutet närmast dig och rulla upp fläsk, gelé-mode. Håll folien tätt när du rullar. Dra tillbaka folien för att se till att salviabladen klamrar sig fast mot fläsken och ompositionera dem om det behövs. Vänd om fläsken ordentligt och gjut in i en stock. Vrid båda ändarna av folien, tryck svärmen ihop så det är en kompakt korvform. (Du kan nu lagra det här i kylskåpet fram till två dagar framåt.
  3. När du är redo att laga mat, värm ugnen till 400 ° F i 40 minuter. Skiva och servera med Citron och Vitlökstekt Turkiet och Cider Turkey Gravy.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 219
Totalt fett 11 g
Mättat fett 3 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 36 mg
Natrium 108 mg
kolhydrater 18 g
Kostfiber 5 g
Protein 13 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)