Vad är de bästa Starbucks-drinkarna?

Vi kommer inte säga att dessa är de bästa, men de är populära av en anledning!

Du är inte ensam om du kom in för en Starbucks för första gången och hade ingen aning om vad du skulle beställa. Menyn är stor och det finns många kaffedrycker att välja mellan. När du hör någon beställer deras "Venti Caramel Waffle Cone Creme Soy Frappuccino, whipless", är ditt sinne boggled. Vad gör du?

Medan du enkelt kan beställa en "hög" (det är den minsta storleken på Starbucks) kopp med dropp kaffe, har kaffebryggan så mycket mer att erbjuda.

Och än, var börjar du? Låt oss hjälpa dig att begränsa dina val.

Vad är den bästa drinken hos Starbucks?

Frågan om vilken är den bästa drycken på Starbucks menyer är subjektiv. Vad du tycker mest om är kanske inte vad någon annan tycker om. Det finns mycket att välja mellan, så chansen att tio personer i samma Starbucks beställer samma dryck är inte troligt.

Vad vi kan berätta är vilka drycker som är mest populära. I Amerika måste det vara det smaksatta caféet lattes . Det är en perfekt nybörjars drink för alla nya kaffedriker eftersom det är en kombination av kaffe och ångad mjölk med ditt val av smaksatt sirap.

Det är viktigt att komma ihåg att Starbucks är överallt, så det finns några regionala preferenser när det gäller de mest populära dryckerna. Exempelvis har undersökningar visat att Frappuccino är populär i Kalifornien medan espresso är dryck av val fram till kusten i Seattle.

Iced lattes är föredragna i söder och, ganska lämpligt, varma lattes är hetare i norr.

Starbucks är också en världsomspännande kedja av caféer och menyerna ändras från land till land. Varje land har också sina egna preferenser.

I Italien anses espresso vara den bästa kaffedrycken, medan i Frankrike är café au lait mer populär.

Dessa är allmänna preferenser för kaffe och är inte exklusiva för Starbucks. Beroende på var du bor, kommer det att finnas nya favoriter.

Starbucks Drycker du måste försöka

Menyn på Starbucks ändras ganska och det finns mycket att välja mellan. Även om allas smak kommer att vara lite annorlunda, här är några av de bästa dryckerna som ser regelbundet ut på de flesta Starbucks-menyer.