Tomat Brie Basil Sandwich

Tomat Brie Basil Sandwich är ett luscious smörgås recept med färska sommar tomater, basilika blad, rostat ciabatta bröd och smält brie ost. Yum.

Du kan servera denna smörgås utan att värma den. Bara montera den och gräva i, men i det fallet skulle jag använda olivolja i stället för smöret för en renare smak.

Sandwichen måste göras med de bästa tomaterna , eftersom det bara finns fem ingredienser i receptet. Få det bästa Brie du har råd med, och tomater som är rätt ut ur trädgården. Köp dem från en bondes marknad eller från en bra stormarknad. Gör aldrig denna smörgås med de tomater du får på vintern; De kommer att vara för ulliga och kommer inte att vara saftiga och smakrika.

Du kan ersätta spenat, arugula eller smörsalat för basilikan, om du vill, men basilikan lägger verkligen till en underbar peppersmak. Vattendrag skulle också vara bra i denna smörgås.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Sprid smöret jämnt på de skarna sidorna av ciabattabrödet, eller torka med samma mängd olivolja om du inte ska skåla smörgåsen.
  2. Rostat brödhalvdelarna i en brödrostugn eller baka dem i en 375 ° F ugn i 7-11 minuter eller tills smöret smälter och börjar sitta.
  3. Ordna Brie-ostskivorna på den övre halvan av ciabatta-brödet. skål igen tills Brie smälter, eller baka i ytterligare 4-6 minuter.
  1. Gör smörgåsar med basilikan, tomatskivor och rostat bröd. Sätt i smörgåsen och skär sedan i 3 "segment. Tryck lätt ner med handen och servera omedelbart.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 166
Totalt fett 10 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 49 mg
Natrium 83 mg
kolhydrater 6 g
Kostfiber 1 g
Protein 12 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)