Sweet Onion Relish

Använd Vidalia-lök eller andra söta lökar i denna smakrika smak. Denna smak är utsökt med nötkött eller fläsk, eller använd det för att lägga till smak för aptitretare.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Kombinera de markerade lökarna och paprika med saltet. rör om och låt stå i 30 minuter.
  2. Ta en gryta med vatten till en simmer, minska värmen till låg och lägg till locket på burken. Håll dem i varmt vatten, men koka inte.
  3. Halva fylla en gryta med vatten; lägg i burkarna och koka upp dem. Minska värmen till låg och håll krukorna varma medan lökblandningen simmar.
  4. Töm grönsakerna i en fin nätfilm, kläm försiktigt.
  1. I en stor, icke-reaktiv gryta, kombinera sockerarterna, gurkmeja och vinäger. Sätt ättlingskryddor i en ostkorgssäck och lägg till ättik och sockerblandningen. Ta med en simmer minska värmen till låg och simma försiktigt i 5 minuter.
  2. Tillsätt den väldränerade grönsaksblandningen, öka värmen till medium och koka. Sänk värmen till medium låg och sjuda i 30 minuter. Fyll heta burkar och torka fälgar med fuktiga pappershanddukar. Montera burkarna med locken och skruvarcirklarna ordentligt.
  3. Sätt burkarna på ett ställ i burken och fyll i mer mycket hett eller kokande vatten så att det kommer minst 1 tum ovanför kruken på burkarna. Koka upp. Täcka och koka försiktigt i 10 minuter.
  4. Ta bort burkarna på ett ställ för att svalna. Invertera inte.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 614
Totalt fett 48 g
Mättat fett 42 g
Omättat fett 2 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 1,948 mg
kolhydrater 49 g
Kostfiber 13 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)