Grillad Cornish Game Hens

Marinera dessa Cornish-hönor över natten och sätt dem på grillen och du kommer att ha de bästa hönorna du någonsin har provat. Du kan till och med placera dem på ett rotisserie över grillen.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Split Cornish hönor i längden. Skölj höns halvor; klappa torrt med pappershandduk.

2. För marinade, i en medium plast eller glas skål kombinera alla kvarvarande ingredienser, utom rosmarin. Dela marinaden i hälften, förbehåll hälften av blandningen till baste höns under matlagningsprocessen.

4. Placera höns i en stor plastpåse. Häll halvparten av marinaden över hönorna. Lossa överskottsluft från påse och tätning. Placera i kylskåp och låt höns marinera i 3 till 8 timmar.

5. Förvärm grillen. Strax före grillning lägger du till rosmarinpigar i kolen eller placerar i en röklåda.

6. Ta bort höns från marinade och placera, sidan uppåt, på grillstället. Kassera marinade. Täck grillen och koka i 45 minuter eller tills höns provet har gjorts (en intern temperatur på 165 grader F), bastning med reserverad halva marinade för de första 30 till 35 minuternas koktid.

7. När hönorna är kokta genom, ta bort från värme och servera med dina favoritsidor.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1262
Totalt fett 63 g
Mättat fett 12 g
Omättat fett 35 g
Kolesterol 721 mg
Natrium 2.758 mg
kolhydrater 9 g
Kostfiber 3 g
Protein 160 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)