Spiralizer asiatisk kyckling grönsaksoppa

Jag har testat spiraliserare, och det stannar mig inte nu. Allt är en möjlig kandidat för spiralisering (om du letar efter den perfekta nudeln, använd de hårda och tätare grönsakerna). Klicka här för att kolla in några av modellerna jag gillade. Och sedan för mer läckra recept att använda dina transformerade grönsaker, klicka här .

Jag använde 4 blad på maskinen som jag använde, vilket gjorde grönsakerna till en fin julienne. Du kan verkligen spiralisera dem på något sätt som du gillar; bara se till att laga dem försiktigt, eftersom de kan gå från anbud till overcooked och falla sönder ganska enkelt.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Låt buljongen svalna i en stor kruka över medelhög hög värme. Tillsätt lök, nötter squash och sötpotatis och simma i 4 eller 5 minuter tills öm, justera värmen så att vätskan ligger i en mild simmer, inte koka.
  2. Medan buljongen kommer till en simmer, värma en annan stor kruka med vatten över hög värme och koka uton nudlarna enligt förpackningsanvisningar tills de nästan kokas igenom, ca 7 minuter. Töm, och när grönsakerna i buljongen är nästan milda, lägg till de tömda nudlarna, kyckling och jalapeno och låt dem simma i ytterligare 2 minuter tills allt är ömt. Rör i sojasås och sesamolja och servera varma i skålar.

Obs! Friska uton nudlar finns i produktionen sektionerna i många stormarknader, och naturligtvis specialitet och asiatiska marknader. De har en underbar tjock, seig, fjädrande konsistens. Du kan också laga någon form av torr nudlar, asiatiska eller italienska, och använd det istället.

Sesamolja och sojasås är två fantastiska asiatiska ingrediensklammer när du vill lägga till smak till en mängd olika rätter. Kolla in mina asiatiska ingredienser till Pantry-rundan där jag listar några bra såser och mer som jag gillar att ha till hands. Oavsett om de är bekanta ingredienser till dig eller helt ny, kan du hitta recept under varje ingrediens som du kan prova hemma.

För mer kycklingnudelsoppa recept, prova kryddig thailändsk kyckling och ris nudelsoppa eller den enklaste genväg kycklingrätterna Nudelsoppa. För mer tröstande kycklingsoppa, försök Avgolemono Soup som använder kyckling och orzo.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 409
Totalt fett 16 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 70 mg
Natrium 1 595 mg
kolhydrater 35 g
Kostfiber 3 g
Protein 30 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)