De 7 bästa Spiralizersna att köpa i 2018

Handla för de bästa spiraliserare för att göra grönsakspudlar och mer

Idén om spiraliserande grönsaker tog först av när spiraliserad zucchini, eller "zoodles" blev populär som ett låg-carb, glutenfritt alternativ till pasta. Men då visade spiraliserarna att de var mer mångsidiga som recept med hjälp av spiraliserade betor, äpplen, potatis och andra frukter och grönsaker började dyka upp.

Vissa spiraliserare är väldigt grundläggande medan andra kommer att göra "nudlar" av olika meds, och vissa kan också skala grönsaker. Det finns en för nästan alla behov och alla prispunkter, beroende på om spiraliserade grönsaker tillfälligt garneras för sallader, eller om du vill använda dem som huvudrätt som kräver högar och högar zoodles för att föda hela familjen.

Under rengöring av spiralformarna och deras delar i diskmaskinen kan det vara bekvämt, handtvätt rekommenderas ofta för skärverktyg av alla slag. Men oavsett hur du tvättar dem, måste du ta hand om handhavandet av spiralbladen, eftersom de kan vara rakhyvel. Med allt detta i åtanke är här de bästa alternativen på marknaden idag.