Char-Broil Patio Bistro Infraröd Gas Grill Modell # 11601558

Behöver du något litet?

Poängen

Köp från Amazon

Vill du ha en gasgrill, men behöver något litet? Det här kan vara lösningen för dig. Char-Broil Patio Bistro Infraröd Gas Grill är en liten gasgrill med full höjd som är lätt att flytta och lagra. Liten nog att passa på de flesta balkonger men ger dig också tillräckligt med utrymme för att bekvämt laga mat för fyra personer. Den 13 000 BTU-brännaren låter liten för 240 kvadratgrill, men den här enheten använder Char-Broils infraröda teknik för att få mycket värme ut ur ett litet bränsle.

Den övergripande konstruktionen av denna grill är lite lätt, så du behöver ge extra försiktighet så att den ser ut och fungerar bra.

Pros

Nackdelar

Beskrivning

Köp från Amazon

Guide Review - Char-Broil Patio Bistro Infraröd Gas Grill Modell # 11601558

Påminnelse: Modeller av denna grill, liksom den mindre bordsversionen, som säljs mellan september 2010 och juni 2013, har återkallats. Om du äger denna grill, avbrutna användningen och kontakta Char-Broil gratis på (866) 671-7988 från 8:00 till 6:00 ET måndag till fredag ​​och 10:00 till 3:00 ET lördag eller besök deras hemsida (Charbroil.com ) för mer information.

Om du har en liten uteplats, kan det här vara grillen för dig. Med ett litet fotavtryck tar denna grill inte mycket utrymme. Det ger givetvis bara 240 kvadrattum grillarytor. Detta är verkligen inte som en full storlek grill men tillräckligt stor för att göra lite riktigt grillning. Vad du får med denna grill är en enhet som du kan lägga nästan var som helst men kommer inte göra mycket utöver grundgrillning.

BTU-utgången på denna gasgrill är låg, men med Char-Broils infraröda teknik är värmen bra, men det tar ett tag att bli varm så planera på 15 till 20 minuter i förvärmningstiden.

Denna grill körs på en standard 20-pounds propan tank som passar under, vilket ger grillen lite extra stabilitet och för att göra det enkelt att flytta allt på en gång. Vad som gör denna grill "infraröd" är en sluten gallerdesign. Detta skiljer flammen från maten. Det betyder ingen flare-ups men en gräns för den autentiska grillade smaken. Den 13 000 BTU-brännaren är en liten, rund enhet som fokuserar värmen på det stängda matlagningsristen så att gallret värmer upp och utstrålar värme.

Grillen använder en enda porslinbelagd matlagningsrist med ett litet uppvärmningsställ monterat i locket. Konstruktionen är pulverlackerat stål. Metallen som används för denna grill är tunn och lite spetsig. Du måste vara försiktig så att du inte dämpar eller knackar över grillen eftersom det lätt kan skada. Jag har också fått rapporter) men jag har inte sett det själv) att hålen som borras i denna grill kanske inte stämmer korrekt när du monterar den. Jag föreslår att jag försöker köpa en redan monterad enhet eller kanske du behöver göra lite extra arbete för att få det tillsammans.

Kan inte ha gas? Ta en titt på Char-Broil Patio Bistro Infraröd Electric Grill .

Köp från Amazon