Eggnog Recept Med Brandy, Bourbon, eller Rum Recept

Inget behov av att frukta råa ägg i eggnog. Äggen kokas försiktigt för att döda eventuella bakterier i detta eggnogrecept . Eftersom det innehåller alkohol, kommer barnen inte att kunna njuta av det, men du hittar ett recept på alkoholfria eggnog längst ner. Var noga med att kolla noterna om du planerar att öka alkoholen så att du kan göra justeringar. Du kommer att vilja hålla denna rika och krämiga eggnog till hands under hela semestern.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Kombinera ägg, äggulor , socker och salt i en tung 3 eller 4-quart pan, whisking tills väl kombinerad. Fortsätt whisking medan man häller mjölk i en långsam, jämn ström tills den är helt införlivad. Slå på brännaren till lägsta möjliga värmeinställning. Placera pannan på brännaren och rör omblandningen kontinuerligt tills en snabbläs termometer når 160 F. och blandningen tjocknar tillräckligt för att belägga baksidan av en sked. Ha tålamod. Detta bör ta ungefär 25 till 30 minuter.
  1. Stam blanda genom en fin sil i en stor skål för att ta bort oavsiktliga små kokta bitar av ägg. Lägg till brandy, bourbon eller mörkt rom, plus vanilj extrakt och muskotnöt. Rör för att kombinera. Häll i en glasskål, karaffel eller behållare och täcka med lock eller plastfolie. Kyl in den här ägggryta-blandningen för att kyla minst 4 timmar eller upp till 3 dagar innan du slutar.
  2. När du är redo att servera, häll tung grädde i en skål och piska tills det bildar mjuka toppar. Vik vispad grädde i kallt vaniljongblandning tills den kombineras.
  3. Servera i kylda koppar eller glasögon och garnera med en strö av muskotnöt.

Anmärkningar : Om du vill ha en mer potent eggnog och vill lägga till mer, måste du göra en mindre justering för att upprätthålla konsistens. Höj bara vätskebeloppet till 1 kopp och den tunga grädden till 3/4 kopp.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 114
Totalt fett 5 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 67 mg
Natrium 52 mg
kolhydrater 10 g
Kostfiber 0 g
Protein 4 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)