Southwest Black Bean and Corn Salad

En snabb och lätt Southwestern inspirerad vegetarisk och vegansk majs- och bönsalladrecept med svarta bönor, avokado, limejuice, paprikor, klädd i zippy och söt färsk kalk. Slutligen har den en olivolja dressing med en touch av salt och cayennepeppar.

Jag älskar bönor sallader : De är lätta att hålla i en behållare och packa i lunchlådor eller kontorsäckar, de är höga i protein och fiber vilket är bra för alla, och allra bästa är de enkla, billiga och billiga. lätt att förbereda, med många alternativ för att lägga till eller ersätta ingredienser utan alltför mycket besvär. Gilla det spicier? Lägg till lite varm sås. Hatar paprika? Använd pimentos. Om du lagar mat för barn, släppa ut cayennepeppar och låt dem krossa den med ketchup. Fick ett ton rostad vitlök på hand? Bra, släng det in! Du kan verkligen inte gå fel med de flesta bönsalats recept, och det här är inget undantag.

Denna Southwestern Black Bean och majssallad receptet är vegetarian, vegan och även glutenfri.

Vad du behöver

Hur man gör det

I en stor mixskål kombinerar du de dränerade svarta bönorna, majskärnorna, tärda paprika, tomater, lök och koriander och smid försiktigt.

I en separat liten skål, vispa limejuice, olivolja, havsalt och cayennepeppar tills de är väl kombinerade. En vanlig metod är att skaka allt ihop i en masonburk i stället för att vispa det ihop, häll sedan det här dressingen över bönans blandning och försiktigt slänga för att kombinera bra och belägga alla bönelsalad ingredienser.

Och slutligen svika försiktigt in den kakade avokado bara tills det är väl dispergerat. Om din avokado är för mjuk och ömtålig, kan du också bara placera avokado på toppen av enskilda portioner.

Om du har lite extra tid, är detta svartbönsalladrecept bäst förberedt några timmar före portioner, så att du kan kyla det i kylskåpet (i minst en timme) för att låta alla de stora sydvästra smakerna blandas och utvecklas fullt ut.