De 6 bästa köttkvarnen att köpa för 2018

Använd dessa apparater för kvalitet köttmark i ditt eget kök

Medan köttkvarnar inte är lika vanliga i dagens kök som de var årtionden förbi, börjar de bli mer populära, eftersom människor blir mer och mer oroade över maten de äter.

När det gäller jordkött vill många konsumenter ha mer kontroll över de skördar som används och föredrar att mala köttet rätt innan det används. Andra människor blir mer intresserade av att göra egna korv, med precis rätt blandning av kryddor.

Men köttkvarnar är inte bara för kött - de är också idealiska för slipning av majs som används för att göra tamales och tortillor. De kan också användas för slipning av bröd till smulor eller för slipning av grönsaker för soppor eller puréer.

Köttkvarnar sträcker sig från billiga manuella modeller som bygger på användarens förmåga att hålla vevning för att mala köttet, till dyra elektriska modeller som kan göra korta arbeten med många pounds kött med mycket lite arbete från användaren.

Medan köttkvarnar inte har många olika funktioner, inkluderar några flera skärplattor för murgröna av varierande grovhet och andra kan ha korvfyllnadsfästen för att göra det slipade köttet i komplett korv.