Slow Cooker Pork Chop and Potato Meal Recept

Dessa grillar fläskkotletter och ostliga ranch-kryddade potatisar kokas i separata förpackningar i samma stora långsamma spis. Din familj kommer att be om denna måltid om och om igen!

Detta är en komplett måltid tillagad i den långsamma kokaren. Fläskkoteletterna är kokta i en långkokad matkasse och ranchens kryddade potatisar kokas bredvid kotletterna i ett foliepaket.

Denna måltid passar fint i en 6- till 7-kvarts oval långsam spis, men en stor, rund kokare ska också fungera.

Jag toppade de färdiga potatisarna med extra ost och lade dem under köttfärgen i några minuter innan de serverades.

Vad du behöver

Hur man gör det

Fläskkotletter

  1. I en kastrull kombineras öl, lager eller vatten med ketchup, vinäger, brunt socker, melass, Worcestershire sås, lökpulver, flytande rök, salt, 1/4 tesked peppar och cayennepeppar, om de används. Rör om att blanda och blanda koka över hög värme. Minska värmen till medelstora och fortsätt att laga mat, rör om och om i ca 6 till 9 minuter eller tills såsen har minskat med ungefär hälften.
  1. Samtidigt lägger du på en väska i en stor långsam spis, i enlighet med kollisionsanvisningarna. Lägg till fläsk och skivad lök; Häll den reducerade såsen över koteletterna. Stäng toppen av påsen enligt instruktionerna med nylonbindningen.

Ranch potatis med ost

  1. Skala potatisen och skiv eller hugga i 1 / 2- till 1-tums bitar. Sätt potatisarna i en skål och kasta med gröna lök, smält smör, dressingblandning, 1/4 tesked peppar och 3/4 till 1 kopp strimlad cheddarost.
  2. Placera ett stort ark - ca 18 tum med 24 till 30 inches - av tung folie på bänkskivan och spray det generöst med nonstick matlagningsspray. Krossa potatisblandningen i mitten av folien och vik den över för att omsluta potatisen helt. Gör två mindre paket om du använder en 12-tums foliefolie. Placera paketet i den långsamma ugnen bredvid fläskkoteletterna.
  3. Täck och koka på HÖG i 3 1/2 till 4 timmar, eller tills potatis och fläskkotlett är ömma. Eller laga på LOW i ca 6 till 8 timmar.
  4. Flytta fläskkoteletterna till en tallrik och tält med folie för att hålla varma. Skumma fettet från toppen av den återstående vätskan eller sätt den i en såseparator. Häll de skummade vätskorna i en kastrull och koka i några minuter för att minska och koncentrera smaker.
  5. Öppna potatispaketet. Överför potatisarna till en serveringsdisk eller strö dem med extra cheddarost och placera det öppna paketet på en bakpanna. bröda bara tills extra ost har smält.
  6. Sked såsen över fläskkoteletterna och servera med potatisarna, tillsammans med spenat, ångad broccoli eller din familjs favoritgrönsaker.

Du kanske också gillar

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 696
Totalt fett 37 g
Mättat fett 18 g
Omättat fett 12 g
Kolesterol 150 mg
Natrium 729 mg
kolhydrater 48 g
Kostfiber 4 g
Protein 42 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)