Slow Cooker Hamburgers

Detta långsamma kokhammares recept är så enkelt att barnen kan göra allt själv. Se bara till att de tvätta händerna efter att ha rört det rika köttet för dessa Crockpot-hamburgare.

Reprinted från Fix-It och Glöm-It Kids Cookbook (jämför priser) från Good Books. Reprinted with permission.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera de hackade löken och selleri i botten av en 4- eller 5-kvart långkokare.
  2. Placera nötköttet, 1 tsk. av salt och peppar i en stor mixskål. Använd dina händer för att blanda salt och peppar i nötköttet. Dela hamburgerblandningen i åtta bollar, var och en lika stor. Flatten så att de ser ut som hamburgerpatties . Placera pattiesna i långsam spis ovanpå löken och selleri. Försök att inte stapla dem. Om du måste, stagger dem, så ligger de inte exakt ovanpå varandra. Tvätta dina händer väl.
  1. Blanda i en mellanskärlsblandning tomatsaften, malet vitlök, ketchup, italiensk kryddor och kvarvarande salt. Häll denna sås över hamburgarna i den långsamma ugnen. Täck långsamt spis och laga hamburgarna på lågt i 7-9 timmar.

Serveringsförslag: Placera varje burger med en bit av såsen på en hamburgerrulle. Lägg till påfyllningar av ditt val: ost, pickles, sallad, tomat eller senap.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 278
Totalt fett 13 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 101 mg
Natrium 564 mg
kolhydrater 5 g
Kostfiber 1 g
Protein 33 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)