Savory Real Original Chex Party Snack Mix Recept

Detta kallas "Real Original" eftersom det bygger på receptet som tagits direkt på baksidan av en 1950-talets Chex Mix spannmålslåda. Ett mer komplicerat uppdaterat Chex Mix recept innehåller pretzels och bagel chips.

Man tror att margarin är i originalet, inte smör. Vissa säger att mixen smakar bättre med margarin och vissa föredrar smör, men det är ditt val!

Denna klassiska mellanmålsmix kommer att välkomnas vid någon fest. Servera den med andra mellanmål för en bra spridning. Kombinationen av jordnötter, pretzels och skarpa spannmålsporslinor i en kryddat smör (eller margarin) sås är verkligen läcker. Förvara den i en lufttät behållare upp till tre dagar, om det varar så länge!

Naturligtvis kan du ändra detta recept så att det passar din smak. Lägg till andra typer av nötter eller mellanmålsmedel. Potatispinnar skulle vara ett bra tillskott, som skulle pekannötter halvor eller cashewnötter. Du kan till och med lägga till några små ostkakor till blandningen. Njut av varje bit.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 275 F.
  2. Smält smöret i en grundpanna över låg värme. Rör i Worcestershire såsen, kryddat salt och vitlöksalt (använd inte vitlökspulver).
  3. Kombinera Wheat Chex, Rice Chex, nötter (jordnötter, pecannor eller cashewnötter), och smutsa in stavarna i en stor skål och drizzle med smörblandningen. Blanda med en stor sked tills alla bitarna är jämnt belagda med den smarta smörblandningen.
  1. Placera blandningen i en grunt bakpanna med sidor. Baka i 40 minuter, rör om var 10: e minut så blandningen är jämnt rostat. Cool ... njut!
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 172
Totalt fett 12 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 13 mg
Natrium 324 mg
kolhydrater 9 g
Kostfiber 1 g
Protein 8 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)