Snabbräka Scampi

Detta enkla och mycket eleganta recept på Quick Shrimp Scampi tar bara cirka 10 minuter att förbereda, och det är tillräckligt speciellt för underhållande. Kombinationen av smör, olivolja, vitlök och citronsaft är spektakulär i en klassisk räkorskampi. Men detta recept lägger till lök och honung Dijon för ännu mer smak. Och det tillägger ärter för en pop färg och smak.

Servera detta recept över varmt kokt ris för en fantastisk måltid. Lägg till en grön sallad kastad med skivad svamp och avokado och drizzled med en krämig vinaigrette, eller sätta ihop en enkel fruktsallad. Lägg till lite rostat vitlöksbröd och ett glas vitt vin för en bra kväll med vänner. Till efterrätt, allt du behöver är en bageri paj eller några fina hemlagade brownies .

Vad du behöver

Hur man gör det

Tina räkorna enligt förpackningsanvisningarna och ta bort svansar vid behov. Töm räkorna väl och lägg åt sidan.

I en stor kastrull över medelhög hög värme, kombinera smöret och olivoljan och värm till skumning.

Tillsätt vitlök och lök på pannan och sauté, rör om ofta tills grönsakerna är skarpa anbud.

Tillsätt räkor och rör om. Täck på pannan och låt sjuda i 1 till 2 minuter eller tills räkorna är rosa och krullade och värmda.

Ta bort kåpan och tillsätt citronsaft, salladsdressing och ärter. Koka och rör om medellång värme eller tills allt är uppvärmt och blandat. Servera räkorjätterna omedelbart över hett kokt ris.