Chicken Cordon Bleu Salad

Jag älskar att göra Chicken Cordon Bleu , som är kyckling fylld med skinka och ost, belagd med brödsmulor, sedan bakad tills det är ömt, speciellt när det är så lätt! Så varför inte göra det till en huvudrätt sallad? Jag gillar att göra recept i huvudrätt sallader; se även Pasta Cobb-sallad .

Jag kombinerar bara kyckling, skinka, ost, ärter och andra grönsaker i en krämig senapssås med lite rotini pasta för att göra detta underbara recept. Det är en utsökt och uppfriskande sallad och en trevlig förändring från den klassiska pasta- eller kycklingsallad.

Allt du behöver för att servera med denna sallad är ett glas iste och kanske några brödsticks eller muffins. Det gör en underbar middag på en varm sommarnatt eller en bra lunch på verandaen.

Vad du behöver

Hur man gör det

Ta en stor kruka med vatten till koka.

Under tiden, i en stor skål kombinera majonnäs, yoghurt, senap, ättika, socker och salt och peppar efter smak. Blanda bra med en trådvisp.

Förbered köttet och alla grönsaker.

Koka pastan tills al dente. Töm och lägg till dressing i skålen tillsammans med kyckling, skinka, ost, ärter, selleri, tomater och grönlök. Rör försiktigt att blanda.

Täck och kyla i 2 till 3 timmar före servering.

Förvara eventuella rester, väl täckta, i kylskåp upp till 3 dagar.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 690
Totalt fett 41 g
Mättat fett 14 g
Omättat fett 11 g
Kolesterol 101 mg
Natrium 448 mg
kolhydrater 44 g
Kostfiber 5 g
Protein 36 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)