Rich Bacon, Cream Cheese, och Bröd Crumb Fyllda Svampar

Dessa härliga fyllda svampar fylls med en blandning av bacon, gräddeost och brödsmulor.

Kremosten ger blandningen tillsammans, men bacon är stjärnan. Torka av svampen med strimlad mozzarella, cheddar eller parmesanost precis innan de är färdiga bakning. Svampen som avbildades var färdig med en toppning av mozzarellaost.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Rengör svampar, ta bort och hugga stammar; avsätta.
  2. Baka bacon eller stek i en tung stekpanna. Med en skivad sked eller spatel, ta bort bacon till pappershanddukar för att tömma. Söt den hackade löken, gröna peppar och hackad svampstammar i salladslakan tills de är milda. dränera. Tillsätt salt och peppar till smak.
  3. Värm ugnen till 325 F.
  4. I en skål, kombinera baconblandningen med mjukad gräddeost. Pressa blandningen fast i svampdynorna, häll en bit.
  1. Placera brödsmulorna i en liten skål. Vrid de fyllda svampdunkarna upp och ner och tryck försiktigt i brödsmulorna till kapptoppar.
  2. Placera i en 13-vid-9-vid-2-tums bakplatta. Tillsätt 1/4 kopp varmt vatten för att panorera och baka, upptäckt, 20 till 25 minuter i den förvärmda ugnen.
  3. Om så önskas, toppa varje svamp med en liten mängd strimlad mozzarella, cheddar eller parmesanost och sätt tillbaka dem till ugnen precis tillräckligt länge för att smälta osten.
  4. Gör ungefär 1 1/2 till 2 dussin fyllda svampar, beroende på storlek.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 30
Totalt fett 2 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 4 mg
Natrium 176 mg
kolhydrater 3 g
Kostfiber 0 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)