Recept för Spicy Korean Pork Rib Marinade

Om du gillar koreanskt kök, särskilt kryddigt koreanskt fläsk , är det viktigt att vara på toppen av ditt marinade spel, vilket du kan göra perfekt med det här lätta och läckra receptet. På koreanska är kryddig fläsk känd som daeji galbi. Och denna marinaden är det perfekta ackompanjemanget för det. Det beror på att det inte bara är sött och kryddigt men också bra för att göra några fläskgrillar.

Använd denna marinaden för stekat fläsk samt broiled eller grillar fläsk (som kallas daeji bulgogi på koreanska). Receptet på denna marinaden är utformat för att göra 3 pund fläskfrubben med ben, men du kan enkelt göra mer. Dubbel, trippel eller till och med fyrdubbla receptet för att betjäna ett stort antal människor eller spara tid nästa gång du gör revben eller andra tjocka köttstycken.

I stället för att göra en marinaden överallt, sätt bara några åt sidan denna gång och frys det. När du behöver en marinaden igen, tina blandningen och, voila, du har marinaden. Om du är en upptagen karriärprofessionell, en arbetande mamma eller pappa eller arbeta långa timmar som gör matlagning svårt, överväga att frysa marinaden för framtida bruk.

Vad du behöver

Hur man gör det

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 128
Totalt fett 4 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 486 mg
kolhydrater 22 g
Kostfiber 1 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)