Raw Walnut Herb Pate Recept

Detta enkla pate recept är mångsidigt i en rå matdiet. Du kan använda denna läckra maträtt som spridning, dopp, fyllning för en wrap, sidrätter med en sallad eller som ett snabbt mellanmål direkt från skeden! Smaken av råa blöta valnötter , sköljd av allt damm, tanniner och stark bitter smak, är en sådan glädje! Detta recept är lätt att leka med. Prova olika smaker genom att använda andra örter (salvia, koriander, dill), lägga till grönsaker (morötter, broccoli, paprika), med olika nötter (mandel, macadamia) eller andra kallpressade oljor (avokado, macadamia, sesam). Om du behöver använda torra örter, klippa mätningarna i hälften.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera alla ingredienserna i en matberedare.
  2. Process med hög hastighet tills en jämn ren konsistens uppnås. Om du behöver lägga lite vatten, börja med en matsked och arbeta dig långsamt upp.
  3. Låt det sitta i ca 20 minuter innan du provar. Smaken ökar eftersom ingredienserna har tid att smälta ihop. Det här är när det är bäst att lägga till ytterligare kryddor. Om du tycker att det är smakfullt, kan du också försöka lägga till lite mer olja eller näringsjäst, vissa grönsaker (som broccoli, morötter eller paprika), eller till och med några fler nötter om du har lite.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 240
Totalt fett 23 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 195 mg
kolhydrater 7 g
Kostfiber 3 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)