Raw Vegan Cashew Milk Recept

Många råmatrecept kallar cashewnjölk eller annan "nötkött" såsom råmjölkmjölk . Raw cashew mjölk är också utsökt på egen hand, som en vegansk mjölk ersättare med en frukostblandning eller kryddad med lite kanel och muskotnöt. Om du vill prova cashew mjölk som en mjölk ersättning för mjölk , så här gör du en rå cashew mjölk, lämplig för veganer och även de på en rå matdiet .

Av alla nötmjölk är cashewnjölk överlägset min favorit. Det är verkligen helt gott.

Vad du behöver

Hur man gör det

Täck råa cashewnötter med vatten och låt suga i minst en timme (mer är bättre, om du kan vänta lite längre!). Töm och skölj.

Placera fuktiga cashewnötter och 2 koppar vatten i en mixer eller matberedare och bearbeta tills det är smidigt, minst en hel minut. Lägg till ett streck av rå sötningsmedel, som agave nektar , efter smak.

Du kan använda mer eller mindre vatten för att variera tjockleken på din råa cashewnjölk, beroende på din personliga preferens, men i allmänhet vill du ha ett förhållande mellan 1 och 4 cashewnötter till vatten.

Du kan också välja att spänna din råa cashewnjölk, beroende på personliga preferenser.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 70
Totalt fett 6 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 58 mg
kolhydrater 4 g
Kostfiber 0 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)