Santa Margherita Winery Profile

Santa Margherita är en av Italiens mest kända och mest distribuerade Pinot Grigio-producenter över hela världen. Inbäddat i språken i Alto Adiges italienska alper, är vingården ett mål i sig, som producerar premium Pinot Grigio som är skarpt, torrt och utformat för att vara extremt matvänligt.

Santa Margherita Winery

Santa Margherita vingård grundades på 1930-talet av Gaetano Marzotto.

Marzotto satte sig för att göra viner från en enda sort som talade om regionen lika mycket som druvan. Idag är Santa Margherita viner kända för sin lätta drink och stor tillgänglighet tillsammans med deras moderna vinframställning. Som en ambitiös vinambassadör är vinerna från Santa Margherita tillgängliga över hela världen i över 70 länder och räknar.

Vin att prova från Santa Margherita

Händerna ner är Santa Margherita mest känd för sina Pinot Grigio viner från Alto Adige regionen i nordöstra Italien. Tänk på att det finns två versioner av Pinot Grigio tillgängliga i USA Versionen består av druvor som kommer från Alto Adige-regionen. Version två konstaterar att druvor kommer från närliggande Trentino och Veneto och betecknas som "Valadige". Östkusten är den främsta mottagaren av Alto Adige-flaskorna, vilket ger en rikare smakupplevelse. Santa Margherita fortsätter att ha ett världsomspännande rykte för att leverera välbalanserade, smakligt smakade vinprov från Prosecco.

Nuvarande Release Viner

Santa Margherita Winery Kontaktinfo

Santa Margherita SpA

Via Ita Marzotto, 8

30025 Fossalta di Portogruaro (VE)

telefon: +39 0421 246261

Kontakt via hemsidan

Santa Margherita hemsida

www.santamargherita.com

Santa Margherita USAs webbplats