Raspberry Lemonade Sangria Recept

Raspberry-lemonaden Moscato Sangria ger fans en läcker lemonadbaserad festbehandla med massor av zest. Det är ett enkelt recept som blandar på bara några minuter. Men precis som alla Sangria är det bäst om du tillåter att marinera över natten.

Använd gärna en blandning av vita viner eller håll i en enda flaska. Hur som helst, de ljust citrusfärgerna av citron och den söta bären bär en uppfriskande blast till gommen. Det är en fantastisk sommar Sangria som alla kommer att njuta av.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Blanda vin, bär, citroner, citronad och socker i en kruk.
  2. Täck och placera i kylskåp över natten.
  3. Tillsätt citron-lime soda strax före servering.
  4. Lägg is i antingen krukan eller enskilda glasögon.
  5. Garnera med en citronskiva.

Fresh-Squeezed Lemonade

Utan vinet och hallon är citronad ingrediens i detta Sangria recept. Det betyder att du bör ägna särskild uppmärksamhet åt det och det bästa sättet att göra det är att göra färskpressad limonad.

Myten är att hemlagad limonad är svår att göra, men det är helt felaktigt. Det grundläggande citronad receptet kräver bara tre ingredienser - vatten, färsk citronsaft och enkel sirap - och förhållandet är en enkel 2: 1: 1. Det blandas om några minuter och din Sangria kommer att få en renare, friskare smak om du tar dig tid att göra det.

För att få de 12 uns limonad detta recept kräver, blanda 6 ounces destillerat vatten med 3 uns varje citronsaft och enkel sirap. Justera det till din smak med mer juice eller sötningsmedel.

Lemonaden bör kräva juice av ca 3 stora citroner med lite extra. Du köper redan citroner för Sangria, så varför inte börja med färsk limonad?

Du kan också ersätta sockret i Sangria med enkel sirap. Det blandar inte bara lättare eftersom det inte finns något behov av att lösa upp det, men enkel sirap är lätt (och billigt) att göra hemma . Allt du behöver är socker och vatten.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 153
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 8 mg
kolhydrater 23 g
Kostfiber 4 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)