Passion Fruit Sangria Recept

Sangria tar en tropisk vridning i detta roliga och lätta Passion Fruit Sangria recept. Det är en fantastisk sommardryck som når djupt in i tropisk sammansmältning av citrus och ananas med den omärliga fläcken av passionfrukt.

Ett sött vitt vin är en perfekt grund för den tropiska fruktmedleyen. Du och dina gäster kommer att upptäcka att detta är en verkligt oförglömlig Sangria. Det är en vin-tema sommarglädje!

Vad du behöver

Hur man gör det

 1. Häll vinet i en kruka.
 2. Kram citrusjuice från kilarna till vinet. Kasta i frukten kilar, ta bort fröna om möjligt.
 3. Lägg till passionjuicejuice, ananasjuice och brandy.
 4. Rör väl och kyla över natten.
 5. Tillsätt ginger ale, tunt skivad kiwi och is precis före servering.

Om du vill servera Sangria direkt, använd kyldt vitt vin och servera mycket is.

Vinrekommendationer för Passion Fruit Sangria

Ett "sött vitt vin" rekommenderas starkt för detta Sangria-recept och du har ett antal alternativ att välja mellan.

Bland dem kommer du att upptäcka att något av dessa varianter är en idealisk utgångspunkt.

Passionsfruktjuice: Köp eller DIY

Passionsfrukt är uppenbarligen stjärnan i detta recept och det är viktigt att du behandlar den med den uppmärksamhet den förtjänar. Du kan antingen köpa passion fruktjuice eller göra din egen från de färska frukterna.

Gör Fresh Passion Fruktjuice. Passionsfrukten är inte en av de juiciest frukterna runt och det kommer att ta mycket passionfrukter för att ge de 2 koppar som behövs för denna Sangria om du använder rak juice. Du kan dock maximera avkastningen och njuta av ny passionsfrukt med hjälp av din mixer och lite vatten.

Lila passionsfrukt föredras för ny konsumtion, även om gyllene passionsfrukt kommer att vara bra också. Frukten smakar på samma sätt som en guava och har saftiga frön som en granatäpple, som är den önskade delen av frukten. Välj passionsfrukt som är mjukt och halvhäftigt, men inte än brunt (ett tecken på att vara över moget).

 1. Skruva i den smutsiga massan (undvik det vita köttet) av 5-6 mycket mogna passionsfrukter och placera dem i mixern.
 2. Tillsätt ungefär dubbelt så mycket som kallt, destillerat vatten och 1 matsked socker. *
 3. Blanda väl.
 4. Torka av massa och frön från saften med en finmask eller sil över en stor skål. Tryck på massan för att släppa ut mer juice och spänning igen om det behövs.
 5. Tillsätt två gånger volymen kallt vatten, rör om och smak.
 1. Tillsätt mer vatten och socker i små mängder tills juicen är till ditt tycke.
 2. En gång gjort, flaska den i en behållare med en tät försegling och lagra i kylskåpet.

Denna metod kommer att ge mer än tillräckligt med juice för Sangria och lämna dig med extra för att blanda i andra drycker. Det är bra på morgonen när det blandas med apelsinjuice.

* Du kan använda ett alternativt sötningsmedel för saften men behöver justera det efter din smak. Agave nektar eller honung skulle båda vara bra alternativ. Det är bäst att undvika artificiella sötningsmedel, eftersom många är för bittera för sötsurfrukten.

Köp Passion Fruktjuice. Riktigt passionsfruktsaft är visserligen svårt att hitta i den genomsnittliga mataffären eftersom den inte är lika populär som ananas, apelsin eller någon av de andra vanliga juicerna. Många gånger kan du hitta passionfrukt i en blandad juice med andra tropiska frukter. Detta kan användas som ersättare, men det är inte riktigt detsamma.

När du söker rak passion fruktjuice kan du ha tur genom att leta efter de naturliga matgångarna och marknaderna som specialiserar sig i internationella livsmedel. Det är inte billigt men det är värt att leta efter och betala lite mer för.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 85
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 5 mg
kolhydrater 10 g
Kostfiber 1 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)