Panfried Noodles

Detta recept går av flera olika namn, inklusive "båda sidor brunade" och "två gånger bruna" nudlar. I alla fall är de kokta nudlarna brunade på ena sidan, sedan omslaget och kokta på andra sidan. Om så önskas kan nudlarna placeras i en kakspanna före stekning så att den bildar en mer attraktiv form, men det är inte nödvändigt. Efter stekning borde nudlarna vara brunade på utsidan och ömma inuti.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en stor kastrull, tillsätt tillräckligt med vatten för att täcka nudlarna och koka. Tillsätt nudlarna, rör om för att separera. Koka tills nudlarna är al dente - anbud, men fortfarande fast. Töm noggrant. Skölj med kallt vatten, dränera igen och kasta med sesamoljan.
  2. I en tung stekpanna eller en wok värms 3 matskedar olja över medelhög till hög värme. Lägg nudlarna. Snabbt sprida dem ut till pannans kanter och låt dem laga mat, utan omrörning, tills de är bruna på botten (5 till 8 minuter).
  1. Flip över och bruna den andra sidan. Ta bort och plåten. Håll varm medan du förbereder andra ingredienser för måltiden.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 973
Totalt fett 40 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 25 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 2.400 mg
kolhydrater 132 g
Kostfiber 6 g
Protein 18 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)