Skjutbuffertmeny

Nötkött och Kyckling Miniburgare

För sommarunderhållning, sätt ihop en skjutbuffert! Sliders är mini hamburgare, och kan tillverkas med något kött och i vilken smak kombination som helst. För denna buffé tillverkar vi biffskyttar och kycklingsreglage och klä upp dem med massor av olika toppings.

Forma alla glidande hamburgare före tid och slappna av dem. Få alla kryddor och bröd redo också. När du är redo att äta, grilla bara (eller steka) glidarna och sätt tillbaka!

Alla typer av bufféer är underbara för underhållande. Och den här menyn, för Memorial Day, den fjärde juli, eller någon sommarfest är super kul.

Om du inte vill göra hamburgarna själv, kan du bara köpa färdigkokta frysta köttbullar och använda dem. Här är ett tips: om du använder köttbullar, skära minisbullarna i hälften och dra ut lite bröd inuti för att få ett fint litet utrymme för att hålla köttbullarna. Det gör dem lättare att äta. Och här är en bra idé att göra reglagen stabilare: skära bollarna i halva från toppen, som för hummerrullar . Detta håller de små hamburgarna (eller köttbullarna) på plats och låter dig lägga till fler kryddor.

Det finns några specialverktyg du kan köpa för att grilla mini hamburgare. Grillkorgar för mini hamburgare finns i de flesta köksförsörjningsaffärer och online. Och om du väljer att grilla köttbullar istället för att göra mini hamburgarna för hand, hittade jag bara en fantastisk Meatball Grill Basket för att laga dem över flammor.

Du kan också använda en mindre rack eller en stekad grillmatta för att laga de små hamburgarna så att de inte glider genom gallret när de grillar.

Håll köttbullarna varma på ett uppvärmningsfack eller grilla dem i satser. Se till att du slänger maten efter att den har suttit i två timmar (en timme om den är mer än 80 grader F.).

Servera dessa lilla hamburgare med ett urval av små middagsrullar, små pitabrödor, mini croissanter och små tortillor för wraps. Jag har funnit att vita silver dollar bullar gör de mest stabila reglagen; och de tävlar inte med fyllningen. Men helvete minisorter fungerar också bra. Du kan göra denna fest lättare genom att göra vanliga små nötköttburgare, sätt sedan ut alla olika toppings från dessa recept för att låta alla mixa och matcha.

Lägg till några utsökta saladsallader och fantastiska efterrätter till den perfekta festdagen. Njut av!

Slider Buffet Recept för Memorial Day