Paleo Martini Recept

Jag var inte inspirerad att göra en faux cocktail nödvändigtvis för att jag saknar smaken av en hård dryck. Ofta representerar en fin dryck en fest om det är födelsedag, en tentamen som passerade eller en personlig rekord bruten.

Kroppen behöver inte dessa toxiner eller extra kalorier i samband med alkohol eller sötlut. Naturligtvis skapade jag en välsmakande drink som jag kunde "fira" med en njutning. När allt kommer omkring innehåller denna Paleo Martini en av mina favorit ingredienser .... gröna oliver. Gröna oliver är tårta och välsmakande. Gröna oliver är också en stor källa till vitaminer. Speciellt Vitaminer A och E som kan bidra till att förebygga cancer och även främja god ögonhälsa.

Orolig över seltzer vatten? Time Magazine har en bra artikel "Ska jag dricka Seltzer Water?" Som förklarar hälsoinformationen för seltzer och vad expertläkarna säger om dess effekt på hälsan. Det är inte överraskande att det innehåller många av fördelarna med vanligt vatten och är ett bättre alternativ till hälsoskadliga söta sodavatten. Om du är fast besluten att inte dricka seltzer eller det bara inte sitter bra med din tarm, inga bekymmer. Använd bara vanligt vatten, det kommer fortfarande att smaka bra och du får fortfarande äta oliver!

Denna härliga lilla "cocktail" har också lite vridning. Istället för Vodka eller Gin ersätter vi det helt enkelt med sodavatten. Det betyder att det har lite kolsyra. Därför blir du lite bubblig med varje nypa. Smaken är förvånansvärt bra och om du vill ha en smutsig Paleo Martini, sväng bara i lite olivjuice.

Inlagda lök kan också ersättas om du inte är en grön olivfläkt, bara så länge som löken saltlösningen inte innehåller raffinerat socker.

Denna fauxcocktail kan göras för varje tillfälle, för en, för fyra gäster, eller för inga gäster. Det är enkelt, otänkbart billigt och super snabbt att göra. Min favorit sak att göra är att hitta ett riktigt konstnärligt glas och fylla det i brädan. Njut av!

Vad du behöver

Hur man gör det

Placera din en kopp seltzervatten och 1 msk manzanillolivsjuice i en cocktailshake och skaka tills det är väl kombinerat. (Om du inte har en cocktailhackare häll dem helt enkelt i ett cocktailglas.)

Placera tre oliver på en tandpetare och placera i cocktailglaset. Njut av!

GLASSWARE: Letar du efter lite trendigt glas? Denna buzzfeedartikel "37 unika glasögon för att göra din Glad Hour ännu lyckligare" har flera idéer att välja mellan!

Kolla in de kubformade martini-glasögonen vid nummer 14! Dessa kan vara perfekta för att underhålla någon gäst!

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 135
Totalt fett 15 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 11 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 102 mg
kolhydrater 1 g
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)