Spicy Cajun Style Chicken Wings

Dessa kycklingvingar är läckra som är eller serveras med en senapsmajonessås eller kreolsk majonnäsblandning . Dessa smakfulla vingar kan göras så kryddig som du vill genom att lägga mer eller mindre Tabasco och cayenne till detta recept. Använd gärna honung eller agave sirap i stället för brunt socker i marinaden.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Tvätta kycklingvingar och klappa torrt. Klipp vinge tips bort och kasta bort. Skär vingarna i fogen.
  2. I en stor, icke-reaktiv behållare , till exempel en matpåse eller glasskål, kombineras oljan, vitlök, citronsaft, Worcestershire sås, ketchup, hackade gröna lök, Tabasco, timjan, 1 tsk cayenne eller pepparflingor, brunt socker, och svartpeppar. Lägg kycklingvingarna och kappa väl. Täck säcken eller täck behållaren och marinerade i 4 timmar.
  1. Linja en rostpanna med folie och placera ett kyl- eller hällspack i botten av pannan. Du kan behöva använda 2 kokkärl och rack, men var noga med att linja dem med folie för att undvika en svår att rengöra röra.
  2. Värm ugnen till 375 °.
  3. Med tang, ta bort kycklingvingar och ordna på stället.
  4. Häll återstående marinade i en kastrull och tillsätt 2 msk honung eller agave sirap och 1/2 tsk cayenne peppar, om så önskas. Baka kycklingvingarna i 50 till 60 minuter, vänd ungefär halvvägs och ropa ibland med den reserverade marinaden.
  5. Ordna i en serveringsrätt och strö med färskhackad grön lök, om så önskas.

Gör ungefär 50 till 60 stycken, beroende på vingarna.