Italiensk Bröllopspasta gryta

Denna utmärkta gryta är en start på italiensk bröllopsoppa. En rik Alfredo sås och massor av basilika gör grytan gräddig och smakfull. Förra gången jag gjorde detta, använde jag några fantastiska kycklingbettbullar gjorda med pesto. Yum.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Förvärm ugnen till 375 grader F. Ta en stor kruka med saltat vatten till koka. Tillsätt pasta och laga 2 minuter mindre än kortast tillagningstid. Töm pasta och skölj.

2. Samtidigt värm olivolja i stor skillnad över medium värme. Tillsätt lök, röd paprika och vitlök. koka och rör om i 5 minuter tills det är skarpt tenderat. Tillsätt köttbullar och saut i 6-8 minuter tills köttbullar är heta.

3. Lägg till kycklingsbuljong och skrapa droppings av botten av pannan.

Lägg sedan till Alfredo sås. Tillsätt mjölk till Alfredo såsburk, sätt locket på och skaka kraftigt. Tillsätt den här blandningen till stekpanna och sätt till en simma, omrör ofta. Avlägsna från värme och tillsätt parmesanost och pasta och rör om till kappa. Rör sedan i spenat och basilika.

4. Häll i 3-kvarts gryta och topp med Romano-ost. Baka i 25-35 minuter eller tills gryta bubblar.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 548
Totalt fett 19 g
Mättat fett 8 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 25 mg
Natrium 864 mg
kolhydrater 82 g
Kostfiber 27 g
Protein 24 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)