Njut av spanska Revueltos

Fisk, räkor, svamp, korv, grönsaker ... och mer

En revuelto är en maträtt av äggröra blandat med andra ingredienser. I Spanien hittar du revueltos serveras i barer och restauranger, men de är också lagade hemma. De är typiska som omeletter som amerikanerna tycker om. Tänk på dem som äggröra serveras spansk stil.

Revueltos serveras ofta till middag i spanska hem, eftersom förberedelsen är enklare och snabbare än en potatisomelet (tortilla de patata) .

Revueltos visas på menyer med en mängd olika ingredienser blandade i ägget. Vilda sparris eller esparragos trigueros är en populär spansk grönsak som används i ägget. Medan sparrisen kan vara en av de mest använda ingredienserna i revueltos finns det andra kombinationer som går bra med ägget. Att införa chorizo ​​i ägg är ett annat populärt sätt att njuta av revueltos. Ta en titt på en kort lista över några av de andra populära spanska revuelto ingredienserna:

Nästa gång du vill förbereda en snabb och enkel spansk middag, överväga att försöka revueltos! Lägg till en ny grön sallad, en baguette och ett glas rött vin och du har en klassisk spansk måltid som är lätt att förbereda och ganska hälsosam beroende på ingredienserna.

Önskar ägg till frukost och begär något annat än ost i dem? Du kanske vill förbereda dem med något av ovanstående ingredienser för en spansk stil. (Några av ingredienserna kan också vara ett bra sätt att öka näringsinnehållet i din maträtt!)

Spanska frukostalternativ

Känns inte mycket som äggröra till frukost? Prova ägg i något av dessa andra populära ägg recept som vanligtvis serveras i Spanien: