Midori Berry Bliss Vodka Punch

Midori Berry Bliss är en livlig, smakfull och fruktig stans som är perfekt för sommarpartier. Dess ljusgröna färg lägger till en känsla för varje festivitet. Blandningen av melon, vanilj, hallon och ananas är också en smak som kommer att glädja någon smak.

Detta recept är väldigt lätt att blanda och det är skrivet i delar så att det snabbt kan anpassas så att det passar storleken på den fest du är värd. Du kan till och med göra det för bara några personer och servera det i en kruka eller piska upp en enda drink för dig själv på en avslappnad sommar eftermiddag.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Fyll en slagskål halvvägs med is.
  2. Tillsätt ingredienserna och blanda väl.
  3. Servera i stanskoppar över isen.
  4. Garnera med jordgubbar skivor.

Tips: Du kan blanda alla ingredienser utom soda före tid och förvara dem i kylskåpet. Detta gör tjänsten mycket enklare eftersom allt du behöver göra är att placera is i skålen, lägg till din punchblandning och lägg sedan av med soda.

(Recept från Midori)

Snabbmätningar för olika partiformat

För att göra omvandlingen av detta recept enklare , här är några exempel på hur man blandar Midori Berry Bliss för att tjäna så få eller så många människor som du behöver.

Konverteringarna till de flytande mätningarna är endast approximationer och avrundade antingen uppåt eller nedåt. Lite mer eller mindre av någon ingrediens kommer inte att kasta av balansbalans (det är därför det här är ett så bra recept).

För en Punch Bowl (skapar ca 22 portioner på 4 uns varje):

För en Pitcher (skapar cirka 11 portioner på 4 uns varje):

För en singel Cocktail (skapar ungefär en 4-uns drink):

Hur man gör en isring

Medan receptet rekommenderar att du fyller en stansskål med is, överväg att skapa en isring istället. Inte bara ser det bättre ut i skålen, men den enda ismassan smälter långsammare än mindre bitar av is. Detta förhindrar att dina slag blir alltför utspädda.

Det är väldigt enkelt att skapa en isring. Allt du behöver är en rund form och en extra dag eller två för att säkerställa att den är grundligt frusen.

Köp Fat Daddios Ring Mould på Amazon.com

Hur stark är Midori Berry Bliss?

Det spelar ingen roll hur mycket av denna slag du gör, volymen påverkar inte dryckens styrka. I genomsnitt, med 35% ABV (70 bevis) vodkas (typiskt för flavored vodkas ), väger Midori Berry Bliss i cirka 21% ABV (42 bevis ).

Även om det inte är den mildaste punchen, är det inte heller väldigt starkt. Om du vill tämja det lite, lägg till mer läsk (det kommer verkligen inte att skada smaken).

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 33
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 8 mg
Natrium 7 mg
kolhydrater 2 g
Kostfiber 0 g
Protein 3 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)