Världens enklaste fudge på under 10 minuter

Var noga med att använda sötad kondenserad mjölk i detta recept för "Lättaste Fudge i världen", inte förångad mjölk - det är ett vanligt misstag. Det är förmodligen det enklaste receptet i världen, än mindre det enklaste fudge receptet, alltså namnet! Men det smakar som ett komplicerat fudge från en specialis godisaffär.

Du kan använda andra typer av chips i detta recept. Prova smörgåsflisor för smörskottfudge, eller använd vita chokladflisar för vaniljfudge. Tillägg är också bra. Prova att röra i hackade nötter eller hackade torkade körsbär eller tranbär (fantastiskt i vaniljfudge!). Du kan också laga två typer av fudge i en 9 "x 13" -plåt för att göra lagerfudge! Ha det roligt med detta recept och njut av varje bit.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera chips och mjölk i en mikrovågsugn säker skål. (Du kan bara använda det enda paketet med semisweet chokladflis, eller tillsätt mjölkchokladflisen för ett fudge som är lite sötare och krämigare.)
  2. Mikrovågsugn på medium effekt i 2-3 minuter, omrörning efter 2 minuter.
  3. Mikrovågsugn, omrörning med 1 minuters intervaller tills chips smälts och blandningen är jämn och tjock. Rör om smör och grädde tills de är kombinerade.
  1. Häll i smörjd 8 "fyrkantig panna och sval. Du kan också smälta chips och mjölk i en tung kastrull över låg värme.

Låt fudgen stå tills den är kall och fast. Wrap därefter och lagra vid rumstemperatur. Skär i bitar precis före servering.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 255
Totalt fett 15 g
Mättat fett 9 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 13 mg
Natrium 37 mg
kolhydrater 27 g
Kostfiber 3 g
Protein 4 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)