Jordgubb-Lime Sangria Recept Med Mynt

Ingenting säger sommaren ganska som jordgubbar. Men när de här söta röda bären är omgivna av en ny kalkkalk och en livlig streck mint, uppskattad av ett vackert rosa Rosévin i en välsmakande sangria, kan du satsa hunden dagarna är här för att stanna!

Denna speciella mint sangria recept finner sin smak i den limeade-liknande synergin att ta citron citron och gnugga den upp mot den bestämt söta sidan av den färska jordgubben. Vinet, läsk och mynta är bara bakgrunden.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera de skivade jordgubbarna, saften av två limes och den skivade limefrukten i en sangria-kruka.
  2. Lägg till vinet.
  3. Rul mintpigarna i dina händer för att släppa örtens doft och smak. Sedan, med hjälp av skarpa köksskjuvar skär försiktigt minten i tunna remsor och placera i kannan.
  4. Tillsätt socker och läsk och rör om.
  5. Fyll krukan med is precis före servering. Garnera med eventuella kvarvarande mynta löv och skivade jordgubbar.

Fler Sangria Making Tips

Vinet. Rosé viner är perfekta för sommar sangrias. Dessa rosa viner kommer i en rad stilar, från sött till torrt och det bästa för det här receptet är de torra Roséerna. För att hitta dem, leta efter ett vin från södra Frankrike, Spanien eller Italien.

Lägg till citrus. Ge din sangria en livlig citrusfigur genom att bygga på kalk och läsk. Gör så genom att lägga skivad citron och lime till blandningen. Detta ger mer färg och ökar de citrusinfunderade smakerna samtidigt.

Friska jordgubbar är viktiga. Om det är sommar och du gör denna sangria, gör dig själv en tjänst och välj färska jordgubbar. När allt kommer omkring är frukten signaturens smak av drycken. Det finns verkligen ingen ursäkt för att använda frysta jordgubbar i något jordgubbssangria-recept under bärsäsongen.

Spela med din mynt Det finns många sorter av mint som finns och du kan ha mycket roligt med olika myter i detta recept. Pepparmynta och spjutmynt är naturliga alternativ, men om du har chokladmynt, ananasmint eller någon av de andra unika minterna i din trädgård, släng dem också i. De kommer att lägga till en intressant vridning till sangriärens smak.

Om du måste radera en väns mintträdgård. Var noga med att erbjuda dem ett glas sangria.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 65
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 3 mg
kolhydrater 7 g
Kostfiber 1 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)