London Broil Recept

London broil är inte en säd av nötkött, utan istället ett sätt att förbereda det. London broil är vanligtvis gjord med en topprund biff, men kan också göras med flankbiff eller lårbiff.

Hemligheterna till en stor London-broil är en smakfull marinad och skivas tätt mot kornet. Leftover London broil gör mycket kalla rostbiffsmörgåsar. Det är också bra serveras med lite hemlagad brun sås.

Vad du behöver

Hur man gör det

I en liten skål vispa tillsammans ättika, olja, vitlök och rosmarin. Placera nötköttet på en tallrik och peka båda sidorna överallt med en gaffel. Överför till en plastfryspåse och häll i marinaden. Tätning och kylning över natten.

Vänd på högt. Ta bort Londons broil från marinaden och klappa torr. Salt generöst och gnid in den nybakade svartpeppar på båda sidor. Placera på en pannkakspanna eller annan ugnssäker pan.

Broil ca 8 inches under lågan i ca 6-7 minuter per sida för medium sällsynt - ett internt temp på 130 grader F.

Överför till en tallrik och täck löst med folie; låt vila i 10 minuter. För att servera, skär mot kornet i mycket tunna skivor. Servera varma, toppade med några juice från den platta som den vilade på.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 310
Totalt fett 14 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 115 mg
Natrium 127 mg
kolhydrater 2 g
Kostfiber 0 g
Protein 42 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)