Den enda vita chokladfudgen du behöver

Detta är det enda vita chokladfudge-receptet du någonsin behöver! Det kräver ingen speciell utrustning eller förlängd slagning, det sätter alltid upp, och det är inte för cloyingly sött, tack vare gräddfilen i receptet.

Detta är vårt go-to-recept när vi behöver vita chokladfudge, och vi använder den som en bas för otaliga andra recept. Lägg bara till dina favoritaromer, nötter, frukt eller andra mix-ins, så ser du hur mångsidigt och gott det här receptet är.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förbered en 9x9-tums pan genom att föra den med aluminiumfolie och spraya folien med nonstick matlagningsspray.
  2. Placera det kubda smöret i en tungbotten 4-koks gryta över låg värme och rör om det ibland tills det nästan smälter.
  3. Tillsätt gräddfil, socker och salt och värm upp till medium. Rör tills sockret smälter.
  4. Fortsätt att laga fudgen, omrör ofta, tills det kommer att koka. Sätt i en godistermometer och koka fudgen, rör om ofta tills den läser 235 F (113 C) på godtermometern.
  1. När den når 235 F, ta av pannan från värmen och tillsätt den vita chokladflisen och marshmallowkräm. Rör kraftigt tills de smälter in i fudgen. Om nödvändigt återställ fudgen till värmen under korta perioder för att smälta flisen.
  2. Tillsätt vanilj och rör om. Häll fudgen i den beredda pannan och släta den i ett jämnt lager. Låt det ställa rumstemperatur i 3-4 timmar, eller i kylskåp i 1-2 timmar.

För att servera, skära den i små 1-tums bitar. Förvara vit chokladfudge i en lufttät behållare vid rumstemperatur i upp till en vecka eller i kylskåpet i upp till två veckor.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 258
Totalt fett 12 g
Mättat fett 7 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 21 mg
Natrium 85 mg
kolhydrater 38 g
Kostfiber 0 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)