Läckra Grillat Prime Rib Roast Recept

Det här är ett klassiskt ryggrecept som kokas på grillen. Hemligheten är att hålla temperaturen tillräckligt låg under matlagningen och att ta bort den omedelbart från grillen en gång till. Var noga med att grilla indirekt och använd också en dropppanna för att fånga de läckra dropparna.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förbered grillen för indirekt grillning med en stor dropppanna under var grillen kommer att bli. Syfte för en grilltemperatur på cirka 375 F. Lägg regelbundet vatten på pannan för att hålla dropparna från att brinna bort om du vill göra sås. Se till att du vet vikten på din främre revben . Planera att grilla indirekt i 12 till 14 minuter per pund. Om du använder en mindre grill, justera ingredienserna och tillagningstiderna i enlighet med detta.
  1. Med en skarp paringkniv gör du en serie med 1/2 tum djupa hål var 2 tum över hela steket. Sätt in vitlökslökarna i alla andra hål och ett löv från rosmarin i resten. Kombinera svartpeppar, torkad rosmarin, salt och paprika och gnid över köttets yta. När grillen är klar, placera grillen på det väloljade gallret direkt över dropppannan. Koka i ca 12 till 14 minuter per pund. En bröd på 18 pund tar cirka 3 1/2 till 4 timmar. Det är väldigt viktigt att använda en exakt kötttermometer för att kontrollera om det är skonsamhet. Du vill inte övercooka denna grillat.
  2. När köttet når en intern temperatur på 115 till 125 F, ta bort den från grillen. Placera den på en tallrik och täck löst med folie. Köttet fortsätter att laga mat och den inre temperaturen fortsätter att stiga. Tjäna löst med aluminiumfolie och låt vila i minst 15 minuter, men inte mer än 30. Om du vill att grillen är sällsynt till medium, bör du ta bort från grillen när temperaturen är 115 F och låt den vila i 15 minuter. Om du vill ha det mer bra gjort, ta av det från grillen vid 125 F och låt det vila i 30 minuter.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1715
Totalt fett 120 g
Mättat fett 48 g
Omättat fett 50 g
Kolesterol 521 mg
Natrium 1,332 mg
kolhydrater 2 g
Kostfiber 1 g
Protein 147 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)